نحوه مصرف محلول دکتر نوروزیان

نحوه مصرف محلول دکتر نوروزیان

آگهی رایگان
  •  صاحب آگهی: دکتر نوروزیان
  •    تهران تهران
  • دکتر نوروزیان محلول رشد مو دکتر نوروزیان
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۶/۰۸/۱۳
  • آخرین بروز رسانی : ۱۴۰۳/۰۸/۰۹
  • آدرس: تهران - سعادت آباد ، بالاتر از میدان کاج ، بین هشتم و ششم ، پلاک 121-

ادرس مطب و داروخانه : سعادت آباد  ، بالاتر از میدان کاج ، بین هشتم و ششم ، پلاک  121
‎02166873674  وقت ويزيت
09109800539
09384791059
@fhkhaledi
https://t.me/joinchat/AAAAAEJ5S73vxciOuAxBig

https://rouyeshmo.com

نحوه مصرف محلول دکتر نوروزیان

نحوه مصرف محلول دکتر نوروزیان

 

نحوه مصرف محلول دکتر نوروزیان

اکثر ما در مورد رنگ، بافت، طول یا حجم موهای خود نگران هستیم. با این حال، بزرگترین نگرانی ما هنگامی است که ریزش مو رخ می دهد این یک نگرانی مشترک برای هم مردان و هم زنان است.

به گزارش آکاایران: ریزش مو یک فرایند طبیعی است که به آرامی هر روز اتفاق می افتد اما تقریباً هرگز متوجه آن نمی شوید زیرا موهای از دست رفته به طور مداوم با رشد موها جایگزین می شوند. با این حال، یک نقطه وجود دارد که ریزش مو می تواند قابل مشاهده باشد.

طاسی چیست؟

کچلی یا طاسی ریزش موی ناشی از ریزش موی سر است. این ممکن است به یک منطقه از پوست سر اشاره کند مانند ریزش مو فقط در بالای پوست سر. گاهی اوقات کل پوست سر را شامل می شود. ریزش مو می تواند به طور همزمان در چندین ناحیه بدن اتفاق بیفتد اگرچه اصطلاح طاس برای مقادیر مختلف ریزش مو در پوست سر استفاده می شود. انواع مختلفی از ریزش مو و الگوهای مختلفی وجود دارد که از آن جمله می توان به تعداد زیادی از علل اشاره کرد.
گاهی اوقات از دست دادن مو به طور موقت است و رشد مو پس از آنکه علت اصلی بازگردانده شود یا دوره های رشد تغییر کند بازسازی می شود. در مواقع دیگر، ریزش مو ممکن است دائمی باشد و فولیکول ها برای تحریک رشد مو تحریک نشوند. گرچه طاسی در مردان معمول است اما در زنان نیز ممکن است رخ دهد. برخی از علل ریزش مو در مردان و زنان ممکن است به دلایل مختلف رخ دهد.

علل از دست دادن مو

رشد مو به طور کلی بر سلامتی تأثیر می گذارد و هر شرایطی که به شدت به سلامتی آسیب می رساند می تواند باعث ریزش مو شود حتی اگر بیماری یا بیماری پوست سر را شامل نشود. بعضی از علل شایع پوسیدگی در مردان و زنان در زیر مورد بحث قرار گرفته است. مهم است که با یک پزشک و ترجیحاً یک متخصص پوست یا متخصص تریکولوژی، برای شناسایی علت دقیق طاسی، مشورت کنید.

طاسی با الگوی مردانه

آلوپسی آندروژنتیک شایع ترین علت طاسی در مردان است. این به دلیل ترکیبی از عوامل ژنتیکی و اندروژن (هورمون جنسی مردانه) است اگر چه عوامل دیگر نیز ممکن است نقش داشته باشد. این نوع طاسی نیز ممکن است در زنان رخ دهد و سپس به عنوان طاسی با الگوی زنانه نامیده می شود. این در زنان یائسه شایع تر است اما ممکن است در زنان زودتر، حتی در طول سال های باروری زندگی نیز تاثیر بگذارد.

ریزش موی اتوایمون

آلوپسی آره آتا یک نوع از ریزش مو است که به نظر می رسد به علت عوامل autoimmune باشد. سیستم ایمنی بدن را هدف قرار می دهد و فولیکول های مو را تحریک می کند منجر به آسیب فولیکول ها و توقف رشد مو می شود. این باعث ریزش موی شما می شود کل مو در ناحیه محدود پوست سر از دست می رود. با این حال، آسیب فولیکول مو معمولاً دائمی نیست. هم مردان و هم زنان موثر است.

فولیکول مو غیر فعال

Telogen effluvium شرطی است که فولیکول های مو در یک منطقه خاص در مدت زمان استراحت در مرحله استراحت (telogen) باقی می مانند. دلیل دقیق برای اینکه این فاز طولانی باقی بماند نامشخص است اما اغلب با استرس روانی یا عاطفی مرتبط است. بارداری، زایمان، کمبود غذا، ترومای شدید و عفونت، جراحی عمده، دارو، سمیت فلزات سنگین، کم کاری تیروئید و سایر بیماری های مزمن نیز ممکن است باعث آن شود.

عفونت قارچی (کرم حلقوی)

عفونت قارچی ناحیه پوست سر ، به نام تینا کاپیتس، نوعی از عفونت درماتوفیت معمولی است. همچنین به عنوان کرم حلقوی پوستی اشاره شده است. عفونت قارچی می تواند در داخل شفت مو یا در خارج از شفت رخ دهد. ریزش مو ممکن است اتفاق بیفتد اما همیشه دائمی نیست مگر اینکه در معرض زخم پوستی، معمولا با عفونت های باکتریایی ثانویه باشد. درمان ضد قارچی می تواند عفونت را حل کند و پس از آن مو می تواند رشد کند.

تیروئید تحت فعال

یکی دیگر از علل رایج ریزش مو، کم کاری تیروئید است (هیپوتیروئیدی). این می تواند به دلایل مختلف، از عفونت ها به بیماری های خود ایمنی که بر غده تیروئید تأثیر می گذارد، بوجود آید. سطح هورمون پایین تیروئید در همه سلول های بدن به میزان متفاوت، از جمله سلول های فولیکول مو، تاثیر می گذارد. هیپوتیروئیدی در زنان بیشتر شایع است بنابراین ریزش مو به دلیل غده تیروئید کم توان در زنان شایع تر است.

سندرم تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) وضعیتی است که کیست ها در تخمدان ها بوجود می آیند و با افزایش سطح آندروژن ها (هورمون های جنسی مردانه) در زنان ارتباط دارد. اعتقاد بر این است که PCOS به میزان ۱ تا ۱۰ زن در سن بلوغ تاثیر می گذارد و یکی از شایع ترین علل ناباروری است. علیرغم موهای پوست سر، رشد غیرطبیعی مو در سایر قسمتهای بدن مثل موهای صورت در زنان رخ می دهد.

بارداری و زایمان

در بعضی از زنان ممکن است از دست دادن مو در دوران بارداری یا درست بعد از زایمان رخ دهند. در حالی که این اغلب با تغییرات هورمونی در طول و بعد از بارداری همراه است ممکن است علت دیگری از علل ریزش مو در دوران بارداری و زایمان وجود داشته باشد. این شامل کمبود های تغذیه ای، شرایط تیروئید وابسته به بارداری، استرس روانی، افسردگی پس از زایمان و سایر شرایط است.

ضد بارداری های خوراکی و سایر داروها

پیشگیری از قرص های ضد بارداری (قرص ضد بارداری) ممکن است علت ریزش مو در بعضی از زنان، معمولاً با سابقه خانوادگی باشد. از دست دادن مو می تواند به عنوان یک عارضه جانبی از داروهای مختلف دیگر مانند داروهای خاصی که برای آرتروز استفاده می شود، شیمی درمانی (داروهای سرطانی)، افسردگی، بیماری های قلبی (داروهای رقیق کننده خون) و فشار خون بالا باشد. همچنین ممکن است با مصرف بیش از حد ویتامین A مشاهده شود.

کمبود تغذیه ای

رشد مو سالم به تغذیه مناسب وابسته است و کمبود آن ممکن است منجر به ریزش مو شود. در حالی که این می تواند با کمبود مواد غذایی طولانی دیده شود گاهی اوقات اختلال ناگهانی و حتی کوتاه مدت در تغذیه می تواند بر رشد مو تاثیر بگذارد. دومی ممکن است با شدت نوشیدن و رژیم غذایی مشاهده شود. اگر پس از دوره ناشتا یا رژیم غذایی، تغذیه مناسب پس از بازسازی ادامه پیدا کند احتمال بیشتری برای رشد دارد.

نحوه مصرف محلول دکتر نوروزیان

مو و لوازم آرایشی و بهداشتی مو

فشار بر روی شفت مو و فولیکولها همچنین ممکن است باعث ریزش مو شود. این می تواند با موهای تنگ رخ دهد هر چند که معمولاً از دست دادن مو دائمی نیست. برخی از محصولات مراقبت از مو نیز ممکن است به ریزش مو کمک کند. این با احتمال بیشتر در استفاده بیش از حد یا نادرست از محصولات مو رخ می دهد. آلرژی به رنگ مو ممکن است یکی از دلایل این ریزش مو باشد اما فقط در افرادی که به مواد مانند PPD حساس هستند و در رنگ های مشخصی حساس هستند تاثیر می گذارد.

نحوه مصرف محلول دکتر نوروزیان

داروخانه دکتر نوروزیان ,دکتر نوروزیان,مطب دکتر نوروزیان,محلول دکتر نوروزیان,درباره دکتر نوروزیان,رشد مو,لاناریا,مطب دکتر نوروزیان,دکتر نوروزیان مو,رشد مو دکتر نوروزیان,آدرس دکتر نوروزیان,محلول ضد ریزش مو دکتر نوروزیان,محلول رشد مو دکتر نوروزیان,تلگرام دکتر نوروزیان,پکیج رشد مو لاناریا,تلفن دکتر نوروزیان,کانال تلگرام دکتر نوروزیان,ادرس مطب و داروخانه دکتر نوروزیان,نظرات درباره محلول دکتر نوروزیان,پکیج رشد موی دکتر نوروزیان